Livsmedelslagen

Senast ändrad: 30 maj 2017
s 4.JPG

Inom EU och internationellt har frågor om livsmedelssäkerhet blivit allt vanligare. Kraven på att man ska införa olika kvalitetssystem har ökat. I det arbetet behövs kunskap om vilka lagar och regler som gäller.

Målgrupp

Kursen vänder sig till
livsmedelsföretagare, som behöver få
grundläggande kunskaper om livsmedelslagen.

Innehåll

1) Lagar och regler

2) Registrering och godkännande

3) Offentlig kontroll

4) Livsmedelssäkerhet

5) Ansvar och avgifter

Kursupplägg

Kursen är fristående, man startar när man vill och arbetar helt på egen hand. Den tar ca 8 timmar och kan genomföras antingen i flera delar eller i ett sträck. Den består av eget arbete via Internet, och avslutas med ett interaktivt test med frågor som täcker de
olika kunskapsområdena.

Vad kostar det och hur anmäler man sig?
Kursen kan startas vid behov och kostar 1 500:- per deltagare och exkl. moms. 

Anmälan till kurs  


Kontaktinformation
Sidansvarig: maria.lingaas@meny.se