Sal L, Undervisningshuset, Ultuna, Uppsala

Docentföreläsningar vid NJ-fakulteten

docentföreläsningar |

Alla intresserade är välkomna att lyssna till docentföreläsningarna vid fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap (NJ) den 3 oktober.

Program

09.00 Fil.dr. Maria Viketoft i ämnet biologi med inriktning ekologi: Nematoder: grödornas osynliga fiender – eller? (På svenska)

10.30 Med.dr. Linley Chiwona Karltun i ämnet landsbygdsutveckling: A Cultural Ecology of Food Preference - "same-same but different" (På engelska)

13.00 Fil.dr. Mukesh Dubey i ämnet biologi med inriktning växtpatologi: Biocontrol of plant diseases- a sustainable alternative of using chemical pesticides (På engelska)