Sveriges lantbruksuniversitet
Swedish University of Agricultural Sciences

2005-06-09

Ny Webmail för SLU

<A href="http://webmail.slu.se/">webmail.slu.se</A> kommer att ersätta den gamla webmail1 under sommaren -05
Om du har adressbok i den gamla som vill flytta till nya systemet kontakta :<A href="mailto:Postmaster@slu.se">Postmaster@slu.se</A>
New webmail!
webmail1.slu.se will be replaced by webmail.slu.se during summer -05. You can go there to familiarise yourself with the new system If you have an elaborate addressbook in the old system you can contact Postmaster@slu.se to get it converted to the new system. If it looks like some folders are missing, chose the folders menu and use subscribe/unsubscribe to decide which folder you want to see.

The Old Webmail1

Sök bland nyheter

Från datum:
dag månad år

Till datum:
dag månad år

Publiceringsställe:

Ange ett sökord:

SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, har verksamhet över hela Sverige. Huvudorter är Alnarp, Skara, Umeå och Uppsala.
Tel: 018-67 10 00 • Fax: 018-67 20 00 • Org nr: 202100-2817 • webbredaktionen@slu.se • Om webbplatsen