Sveriges lantbruksuniversitet

Aktuella aktiviteter

Här finner du information CNV:s kommande aktiviteter. I kalendariet finns även kommande aktiviteter hos andra organisationer.

180307.jpg

CNV-aktiviteter

Workshop: Gemensam sak

26 november, Uppsala. Vill du engagera människor i till exempel naturvård, klimat och miljö? Det kan upplevas som stort, svårt - och viktigt! Som naturvägledare har man också stora möjligheter att nå fram i dessa frågor. Workshopen Gemensam sak presenterar resultat från socialpsykologisk forskning och ger inblick i hur värderingar styr våra beteenden och vårt engagemang. Kunskapen blir ett användbart verktyg i kommunikationen med olika målgrupper och för att uppnå verksamhetens mål och syfte. Workshopen leds av Pella Thiel och anordnas av Svenska djurparksföreningens utbildarnätverk i samarbete med CNV. Läs mer om workshopen här.

Universitetskurs: Naturvägledning för yrkesverksamma, 3hp

Hösten 2018 arrangerar CNV tillsammans med Avdelningen för miljökommunikation den uppskattade kursen Naturvägledning för yrkesverksamma. Kursen går för nionde året i rad och hålls i Uppsala. Första träff 13-14 september och avslutande träff 6-7 december. Däremellan arbetar du med självständiga hemuppgifter.

Läs mer här

 
Publicerad: 21 november 2018 - Sidansvarig: cnv@slu.se