Sveriges förändrade lantbruk

Senast ändrad: 28 maj 2020
Omslaget till rapport nr 11

Välkommen till ett digitalt möte i anslutning till lanseringen av rapporten Sveriges förändrade lantbruk. Under mötet presenterar vi kortfattat rapporten, men ger framför allt utrymme för frågor till forskarna och diskussioner med de övriga deltagarna.

Välkommen till ett digitalt möte fredag den 29 maj kl 14-15. Hör forskarna bakom rapporten, ställ dina frågor, kommentera och diskutera med andra lantbrukare och representanter för olika intresseorganisationer och politiker. 

Här kan du ladda hem och läsa rapporten »

Anmälan till seminariet har nu stängt. 

Om du är anmäld till seminariet kommer du att få ett mail med instruktioner och länk för att delta i det digitala mötet.

Om att delta i digitala möten via Zoom

För att kunna delta i seminariet behöver du i förväg ladda ner verktyget ZOOM. Se instruktioner här för hur du laddar ner och använder Zoom.

Zoom är gratis och lätt att installera. Ett headset eller hörlurar underlättar för dig att höra bra, men är inte nödvändigt. Sitt på en tyst plats med bra uppkoppling vid tiden för seminariet.

När du har anmält dig till seminariet kommer du att få ett mail med en länk till zoom-mötet. Klicka på länken när du vill komma in till mötet. Länken aktiveras 15 minuter innan mötet börjar. Du väljer själv om du vill aktivera din kamera så att de andra mötesdeltagarna kan se dig. När du kommer in i mötet kommer du automatiskt att hamna i tyst läge, det vill säga din mikrofon är blockerad för att inte olika bakgrundsljud ska höras i mötesrummet. Moderatorn kommer att ta bort blockeringen av din mikrofon om du får ordet.

Zoom finns också som app för smartphones, om du föredrar att delta via din mobil.

Sidansvarig: futurefood@slu.se