Konferenser

Senast ändrad: 13 december 2018
Food Science Sweden, Foto Gunilla Leffler, 300x300.jpg

Forskningsplattformen SLU Future Food arrangerar emellanåt konferenser och möten. Ofta hålls de i universitetets lokaler som man kan delta i via videokonferens på någon av de orter där SLU finns (eller om ni har eget videokonferenssystem). Här publicerar vi dokumentation när vi kan erbjuda det.

 

171208 Food Science Sweden – Current research, strengths and priorities for the future

En heldagskonferens för nätverket Food Science Sweden. Dagen innehöll aktuell forskning, styrkor och prioriteringar för framtiden inom livsmedelsforskning genom föreläsningar och en workshop samt en open poster session.
Medverkande:

  • Dr. Harry Barrazza, Head of open innovation Arla Foods, Denmark
  • Prof. Michael Muller, Norwich Medical School, University of East Anglia, UK
  • Dr. Turid Mørkøre, NOFIMA, Ås, Norway
  • Inger Andersson, chair of the National Committee for Food Science Research
  • Annika Åhnberg, moderator

Dokumentation från konferensen finns på Food Science Swedens hemsida.

Läs webbnyheten med konferensens resultat.

 

Sidansvarig: Gunilla.leffler@slu.se