SLU Future Foods referensgrupp

Senast ändrad: 13 oktober 2021

SLU Future Foods externa referensgrupp ger plattformen ett omvärldsperspektiv och har en sammansättning som så brett som möjligt ska representera olika delar av livsmedelssystemet. Gruppen deltar i arbetet med att utveckla plattformens aktiviteter och bidrar på så sätt till att SLU Future Food uppnår uppsatta projekt- och verksamhetsmål.

Medlemmar i referensgruppen

  • Thomas Bertilsson, Upplandsstiftelsen
  • Anders Eriksson, MSB
  • Åsa Domeij, Axfood
  • Gun Rudquist, Östersjöcentrum (SU)
  • Harald Svensson, konsult
  • Hanna Dufva, Livsmedelsverket
  • Lotta Törner, Livsmedelsakademin
  • Anna Samuelsson, lantbrukare
  • Richard Tellström, etnolog och måltidsexpert
  • Wictoria Bondesson, LRF
  • Lena Niemi Hjulfors, Jordbruksverket
  • Amanda Björksell. LSU (Sveriges ungdomsorganisationer)