SLU Future Foods referensgrupp

Senast ändrad: 19 mars 2024

SLU Future Foods externa referensgrupp ger plattformen ett omvärldsperspektiv och har en sammansättning som så brett som möjligt ska representera olika delar av livsmedelssystemet. Gruppen deltar i arbetet med att utveckla plattformens aktiviteter och bidrar på så sätt till att SLU Future Food uppnår uppsatta projekt- och verksamhetsmål.

Medlemmar i referensgruppen

  • Thomas Bertilsson, Upplandsstiftelsen
  • Viveca Norén, MSB
  • Åsa Domeij, Axfood
  • Gun Rudquist, Östersjöcentrum (Stockholms universitet)
  • Harald Svensson, konsult
  • Hanna Dufva alt. Helena Brunnkvist, Livsmedelsverket 
  • Richard Tellström, etnolog och måltidsexpert
  • Wictoria Bondesson, LRF
  • Jan Bertoft, Sveriges konsumenter
  • Maria Gardfjell
  • Elice Fällström, Jordbruksverket