SLU Future Foods referensgrupp
Senast ändrad: 14 februari 2022

SLU Future Foods externa referensgrupp ger plattformen ett omvärldsperspektiv och har en sammansättning som så brett som möjligt ska representera olika delar av livsmedelssystemet. Gruppen deltar i arbetet med att utveckla plattformens aktiviteter och bidrar på så sätt till att SLU Future Food uppnår uppsatta projekt- och verksamhetsmål.
Medlemmar i referensgruppen
- Thomas Bertilsson, Upplandsstiftelsen
- Viveca Norén, MSB
- Åsa Domeij, Axfood
- Gun Rudquist, Östersjöcentrum (SU)
- Harald Svensson, konsult
- Hanna Dufva, Livsmedelsverket
- Lotta Törner, Livsmedelsakademin
- Anna Samuelsson, lantbrukare
- Richard Tellström, etnolog och måltidsexpert
- Wictoria Bondesson, LRF
- Lena Niemi Hjulfors, Jordbruksverket
- Amanda Björksell. LSU (Sveriges ungdomsorganisationer)