Ur SLU:s kunskapsbank

Innovation & Produktutveckling

Senast ändrad: 21 juni 2018
blabar 230x230.jpg

En kurs om innovation och produktutveckling, framtagen speciellt för små och medelstora företag. Ökade kunskaper om innovationsprocesser ger dig och ditt företag konkurrensfördelar.

Målgrupp

Kursen vänder sig till befattningshavare med utvecklingsuppdrag, t ex produktutvecklare, marknadschefer och företagsledare inom alla branscher.

Innehåll

  1. Att tillgodose behov genom innovation
  2. Värdeskapande processer
  3. Innovation i ett organisatoriskt perspektiv
  4. Ledarskap för ökad innovation

Kursupplägg

Kursen är fristående, man startar när man vill och arbetar helt på egen hand. Den tar ca 8 timmar och kan genomföras antingen i flera delar eller i ett sträck. Den består av eget arbete via Internet, och avslutas med ett interaktivt test med frågor som täcker de olika kunskapsområdena.

Vad kostar det och hur anmäler man sig?

Kursen kan startas vid behov och kostar 1 700:- per deltagare och exkl. moms. Omprov kostar 750:-. Kopia på borttappat intyg kan fås mot en avgift på 750:-.  

Anmälan till kurs

Kombinera med en workshop!

Webbkursen kan kombineras med en workshop som leds av en innovationsexpert. Workshopen sker delvis i föreläsningsform men innehåller även praktiska övningar som bygger på deltagarnas egna reflektioner och erfarenheter. Ta möjligheten till fördjupning i just ditt företags specifika frågeställningar!  För mer info och pris kontakta Anna-Karin Johnson.


Kontaktinformation