New search
BI1235

Postharvest - Biology and Technology

Kursen handlar om hur olika faktorer påverkar kvalitet av trädgårdsprodukter efter skörd. Hur man kan behålla kvalitet efter skörd, reducera förluster samt minska matsvinn i alla led är viktiga delar. Kursen ger fördjupad förståelse av fysiologi, hantering och teknologi för efterskördsperioden av trädgårdsprodukter, från skörd till konsumtion.

Course evaluation

The course evaluation is now closed

BI1235-30143 - Course evaluation report

Once the evaluation is closed, the course coordinator and student representative have 1 month to draft their comments. The comments will be published in the evaluation report.

Additional course evaluations for BI1235

Academic year 2019/2020

Postharvest - Biology and Technology (BI1235-30096)

2020-01-20 - 2020-03-24

Academic year 2018/2019

Postharvest - Biology and Technology (BI1235-30035)

2019-01-21 - 2019-03-25

Academic year 2017/2018

Postharvest - Biology and Technology (BI1235-30083)

2018-01-15 - 2018-03-25

Academic year 2016/2017

Postharvest - Biology and Technology (BI1235-30065)

2017-01-16 - 2017-03-26

Academic year 2015/2016

Postharvest - Biology and Technology (BI1235-30264)

2016-01-18 - 2016-03-27

Syllabus and other information

Litterature list

  1. Postharvest. An introduction to the physiology and handling of fruit and vegetables Författare: Wills, R,. Golding, J. ISBN: 9781786391483 Kommentar: Utgiven: 2016-09-01 Förlag: CABI Publishing OBS! Det finns även tidigare utgåvor, så titta efter att det är denna senaste. Boken är tillgänglig som tryckt bok eller E-bok. Se övrig kurslitteratur i litteraturlista på Canvas.

Course facts

The course is offered as an independent course: Yes Tuition fee: Tuition fee only for non-EU/EEA/Switzerland citizens: 38054 SEK Cycle: Bachelor’s level (G2F)
Subject: Horticultural Science Biology Biology Horticultural science
Course code: BI1235 Application code: SLU-30143 Location: Alnarp Distance course: No Language: Swedish Responsible department: Department of Plant Breeding Pace: 100%