New search
LB0102

Professional Practices for Agronomists 2

Detta är kursen för dig som vill ha praktik inom ditt blivande yrke som Agronom. Kursen ges under valfri tid på året och omfattar totalt 5 veckor. Under 4 av dessa veckor deltar du i arbetet på en arbetsplats. Den sista veckan ägnas åt att analysera, sammanställa och redovisa sina erfarenheter från praktikperioden. För att bli registrerad på kursen krävs att de praktiska momenten i LB0101 är genomförda.

Praktik på sommaren!? Observera att du då söker kursen redan den 15/3!

Information from the course leader

Välkommen!
Välkommen till kursen i Kvalificerad agronompraktik 2! All information och kommunikation sker via Canvas. Du som sökt kursen inom ansökningstiden kommer att bli inbjuden till kursens Canvasrum strax efter det att du är antagen till kursen. Du som har gjort en sen anmälan till kursen behöver, när du har blivit antagen, kontakta kursledningen så att du får en inbjudan till kursens Canvasrum.

Course evaluation

The course evaluation is now closed

LB0102-30084 - Course evaluation report

Once the evaluation is closed, the course coordinator and student representative have 1 month to draft their comments. The comments will be published in the evaluation report.

Additional course evaluations for LB0102

Academic year 2023/2024

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-30054)

2024-01-15 - 2024-06-02

Academic year 2023/2024

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-10076)

2023-08-28 - 2024-01-14

Academic year 2022/2023

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-50053)

2023-06-05 - 2023-08-27

Academic year 2022/2023

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-30221)

2023-01-16 - 2023-06-04

Academic year 2022/2023

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-10265)

2022-08-29 - 2023-01-15

Academic year 2021/2022

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-50007)

2022-06-06 - 2022-08-28

Academic year 2021/2022

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-30015)

2022-01-17 - 2022-06-05

Academic year 2021/2022

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-10018)

2021-08-30 - 2022-01-16

Academic year 2020/2021

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-50047)

2021-06-07 - 2021-08-29

Academic year 2020/2021

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-10089)

2020-08-31 - 2021-01-17

Academic year 2019/2020

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-50079)

2020-06-08 - 2020-08-30

Academic year 2019/2020

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-30233)

2020-01-20 - 2020-06-07

Academic year 2019/2020

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-10243)

2019-09-02 - 2020-01-19

Academic year 2018/2019

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-50027)

2019-06-10 - 2019-09-01

Academic year 2018/2019

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-30192)

2019-01-21 - 2019-06-09

Academic year 2018/2019

Professional Practices for Agronomists 2 (LB0102-10226)

2018-09-03 - 2019-01-20

Syllabus and other information

Grading criteria

Betygskriterier – LB0102 (Kvalificerad agronompraktik 2)

Kursen kvalificerad agronompraktik betygssätts med Godkänt (G) och Underkänt (U). För att få G krävs följande:

- Genomförd kvalificerad praktik på en praktikplats som godkänts av kursledningen

- Inlämnad kopia på signerat arbetsgivarintyg som visar praktiktidens omfattning och innehåll

- Godkänd skriftlig examination

- Godkänd muntlig redovisning

- Åhörare vid minst 3 andra studenters muntliga redovisning

Litterature list

  1. Litteraturlista ej relevant Kommentar: Litteraturlista är ej relevant för denna kurs, då kursen bygger på arbete som genomförs på en praktikplats.

Course facts

The course is offered as an independent course: Yes Tuition fee: Tuition fee only for non-EU/EEA/Switzerland citizens: 19027 SEK Cycle: Master’s level (AXX)
Subject: Agricultural Science Agricultural science
Course code: LB0102 Application code: SLU-30084 Location: Location independent Distance course: No Language: Swedish Responsible department: Department of Animal Nutrition and Management Pace: 25%