New search
LB0116

Sustainable Food Production

.


Information from the course leader

Denna kurs ges helt på distans, med individuella litteraturstudier, digitala föreläsningar och seminarier, skriftliga gruppdiskussioner via kursens canvas-sida, samt individuella inlämningsuppgifter. Se schemat ang. tidpunkter för de digitala kursträffarna (föreläsningar och seminarier), men notera att vissa tider än så länge är preliminära. Ett uppdaterat schema med definitiva tider kommer att publiceras innan kursen startar.

Course evaluation

The course evaluation is now closed

LB0116-30211 - Course evaluation report

Once the evaluation is closed, the course coordinator and student representative have 1 month to draft their comments. The comments will be published in the evaluation report.

Additional course evaluations for LB0116

Academic year 2023/2024

Sustainable Food Production (LB0116-30192)

2024-01-15 - 2024-06-02

Academic year 2021/2022

Sustainable Food Production (LB0116-30284)

2022-01-17 - 2022-06-05

Syllabus and other information

Litterature list

LB0116 Hållbar matproduktion, 2023-01-16 – 2023-06-04

Litteraturlista

Jordbruksverket 2018. Hållbar produktion och konsumtion av mat. Rapport 2018:17

Vi kommer att läsa hela denna rapport, olika kapitel under olika delar av kursen. Schemat innehåller läsanvisningar till denna rapport, förkortad ”Hållbar-prod-kons”.

Jordbruksverket 2021. Hållbara livsmedelssystem – Definition, pågående initiativ och förslag på åtgärder. Rapport 2021:3

Vi kommer att läsa delar av denna rapport, som i schemats läsanvisningar förkortas ”Hållbar-syst”.

Ytterligare litteratur kan komma att läggas till och göras tillgänglig under kursens gång.

Course facts

The course is offered as an independent course: Yes Tuition fee: Tuition fee only for non-EU/EEA/Switzerland citizens: 19030 SEK Cycle: Bachelor’s level (G1N)
Subject: Horticultural Science Agricultural Science Agricultural science Horticultural science
Course code: LB0116 Application code: SLU-30211 Location: Alnarp Distance course: Yes Language: Swedish Responsible department: Department of Biosystems and Technology Pace: 25%