SLU news

Emma holmström ny programchef för Future forest

Published: 16 June 2021
Logo Future forests

Emma Holmström, institutionen för sydsvensk skogsvetenskap, är ny programchef för Future forest. Det är en av universitetets framtidsplattformar för forskning.

Emma Holmström tillträdde som programchef för Future Forests den 15 april. Framtidsplattformen är en av fyra på SLU men just Future Forests inkluderar också Umeå universitet och Skogforsk.Future Forests har varit banbrytande genom att framgångsrikt integrera samhällsvetenskap och humaniora med naturvetenskap. Detta tvärvetenskapliga perspektiv kommer också fortsättningsvis vara ett signum för Future Forests.

– Vi vill också vara behjälpliga med att skapa nya kontakter för den som vill arbeta tvärvetenskapligt. Future Forests är mycket kommunikation, både forskare till forskare, men också mellan forskare och samhälle.

För mer information läs nyhetsartikel i Resurs