17
okt

18
okt
Quality Hotel Ekoxen, Linköping

Forskning och utveckling inom ekologisk produktion

TolhurstWorkshop20160921.jpg.jpeg

Välkommen till FoU-dagarna 17-18 oktober. Ta chansen att diskutera och ta del av den senaste forskningen inom ekologisk växt-, husdjurs- och trädgårdsproduktion.

Marknaden för ekologiska produkter fortsätter att expandera. I den nya livsmedelsstrategin skrivs att produktionen och exporten av ekologiska livsmedel ska öka, och i regeringens handlingsplan sätts mål för odlad areal och offentlig upphandling.

Hur ska vi möta marknaden och uppnå målen? Hur löser vi näringsförsörjning till växter och djur? Hur håller vi våra djur, grödor och jordar friska? Hur gynnar vi en rik biologisk mångfald?

Ta chansen att diskutera detta och ta del av den senaste forskningen inom ekologisk växt, husdjurs och trädgårdsproduktion.

Anmälan: Senast 2 oktober
via www.jordbruksverket.se/kurserochseminarier

Kursen är gratis, men var och en betalar för mat och logi.
Ekologisk mat är beställd. Du bokar själv logi med hotellet (013-25 26 00 eller q.ekoxen@choice.se). Uppge kod: Jordbruksverket20171017!
Pris per person: enkelrum: 1182 kr.
Boka senast 15 september för att få det priset.

Förtäring betalas också direkt till hotellet. Det kostar 438 kr per dag. Middagen på kvällen kostar 343 kr. Alla priser är inklusive moms.
Frågor besvaras av Sara Furenhed (036-15 85 15, sara.furenhed@jordbruksverket.se) och Katarina Holstmark (036-15 58 12, katarina.holstmark@jordbruksverket.se).

Jordbruksverket, SLU EkoForsk och EPOK –Centrum för ekologisk produktion och konsumtion vid SLU samt Hushållningssällskapet anordnar FoU-dagar där rådgivare, forskare, lantbrukare och andra intresserade kan mötas och diskutera aktuella frågor och de senaste forskningsrönen inom ekologisk produktion.

Fakta
Tid: 2017-10-17 12:00 - 2017-10-18 14:30
Ort: Linköping
Lokal: Quality Hotel Ekoxen
Arrangör: Jordbruksverket, SLU EkoForsk och EPOK
Sista anmälningsdag: 2 oktober 2017
Länk till dokument
Sidansvarig: anja.castensson@slu.se