8
dec
Loftet, Ultuna, Uppsala

Food Science Sweden – Current research, strengths and priorities for the future

seminarier, workshops |
food-science.jpg

Välkommen till ett heldagsseminarium arrangerat av  Food Science Sweden i samarbete med SLU Future Food! Under dagen kommer vi att utvärdera aktuell forskning, styrkor och prioriteringar för framtiden inom livsmedelsforskning genom föreläsingar och en workshop.

Föreläsare

  • Dr. Harry Barrazza, Head of open innovation Arla Foods, Denmark
  • Prof. Michael Muller, Norwich Medical School, University of East Anglia, UK
  • Dr. Turid Mørkøre, NOFIMA, Ås, Norway
  • Inger Andersson, chair of the National Committee for Food Science Research

Workshop kring forskningsstrategier inom Food Science Sweden

  • Vilka är de främsta nationella prioriteringarna inom livsmedelsforskning?
  • Hur ska vi samarbeta för att uppnå ovanstående prioriteringar?

Moderator: Annika Åhnberg

Dagen avslutas med en öppen poster-session.

Fakta
Tid: 2017-12-08 09:00
Ort: Uppsala
Lokal: Loftet, Ultuna
Arrangör: Food Science Sweden & SLU Future Food
Sista anmälningsdag: 23 november 2017
Mer information:

Registrera dig före 23:e november genom att maila jenny.vilg@cit.chalmers.se

Frågor? Kontakta anna.strom@chalmers.se

Språket under dagen kommer att vara engelska.


Program

09.00
Registrering och kaffe

09.50
Mötet öppnas

16.00
Dagen sammanfattas
Öppen poster session

Relaterade sidor:
Sidansvarig: cajsa.lithell@slu.se