Alnarp

SLU Landskapsdagar i Alnarp 2018

konferenser |

Det har gått tre år sedan första gången SLU Landskapsdagar hölls i oktober 2015 vid Ultuna. För att markera detta, kommer höstens 2018 SLU Super Landskapsdagar att öppnas och stängas med två specialorganiserad paneler som utforskar hur SLU Landskap bäst kan utvecklas att betjäna sin personal, SLU, samhälle och landskapsområdet som helhet.

Ylva Hillbur (vice rektor för internationella relationer), huvudtalare Glenn Albrecht (School of Geosciences, Sydney University) och Monica von Schmalensee (ordförande i regeringens Råd för hållbara städer), Håkan Schroeder (Dekan LTV), kommer att delta i en diskussion med SLU Landskap alumner och SLU-medarbetare, och avsluta med publikens frågor och svar.

Tidigare dekan, Tiina Sarap och SLU Urban Futures programchef, ​​Lisa Diedrich, kommer att fungera som panelmoderatorer.

Huvudtalare

17 oktober kl. 13.30
Glenn Albrecht, honorary fallow in the School of Geosciences, Sydney University.
Mer om Glenn här (PDF på engelska)

18 oktober kl. 15.10
Monica von Schmalensee, ordförande i regeringens Råd för hållbara städer
Mer om Monica här