SLU-Urban-Talk-19-april--header.jpg

SLU Urban Talk - Designing for urban childhoods

seminarier, workshops |
Felicitas-small.jpg

Föreläsningsserien SLU Urban Talks (tidigare FUSE Talks) har arrangerats i Skåne under flera år. Från och med 2018 kommer serien även att finnas i Uppsala. Först ut är Felicitas zu Dohna från Arup Foresight, som presenterar rapporten Cities Alive: Designing for urban childhoods. Varmt välkomna!

Felicitas zu Dohna är forskningsanalytiker på Arup Foresight i London, där hon arbetar med planering och genomförande av workshops och evenemang, bedriver forskning och analys av utmaningarna och trender som påverkar den byggda miljön och samhället.

Felicitas har en bakgrund i design och psykologi. I sitt arbete kombinerar hon beteendevetenskap med framtidsstudier för att främja välbefinnande och innovation.

Tid: 2018-04-19 17:30 - 19:30
Ort: Uppsala
Lokal: Kollaboratoriet Uppsala, Östra Ågatan 19
Arrangör: SLU Urban Futures
Mer information:

Samtalspartner:

Petter Åkerblom, Universitetslektor i landskapsarkitektur på avdelningen för landskapsarkitektur, SLU Landskap, Ultuna.

Föreläsningen hålls på engelska.

Sidansvarig: hanna.weiber.post@slu.se