9
maj
Loftet, Uppsala

Food Safety UppDate–9 maj 2019, Ultuna i Uppsala

evenemang |

Bergström & Hellqvist bjuder in till en temadag för dig som driver arbetet för säkra livsmedel framåt. Flera medarbetare från SLU deltar

Vår livsmedelskedja är i ständig förändring. Nya utbrott, nya risker och ny forskning. Konsumenter, samhälle, varumärken och företag drabbas och nya möjligheter skapas. Food Safety Uppdate riktar ljuset mot forskning och utveckling inom livsmedelssäkerhet. Vilka utmaningar och lösningar finns, idag och i framtiden?

Några av talarna är Beatrix Alsenius (Professor vid Institutionen för biosystem och teknolog, SLU), Ivar Vågsholm (Professor i livsmedelssäkerhet, SLU), Sofia Boqvist (Universitetslektor, SLU), Anders Glynn (Professor i toxikologi med inriktning livsmedel, SLU), Stein Bringeland (Group Biosecurity Officer, Scandi Standard), Mats Lindblad (Agronomie Doktor, Smittskyddssamordnare, Livsmedelsverket), Anna Undeman Asarnoj (MD PhD, Astrid Lindgrens barnsjukhus och Karolinska institutet), Anna Starkhammar (Allergolog och överläkare, Södersjukhuset SLL) och Kristian Sundström (PhD Agrifood Economics Centre).

Dagen leds av Magnus Bergström och Rikard Hellqvist, agronomer och grundare till Bergström & Hellqvist AB.

Anmälan krävs!

Fakta
Tid: 2019-05-09 10:00 - 17:00
Ort: Uppsala
Lokal: Loftet
Arrangör: Bergström & Hellqvist AB
Mer information:

Kontakta Bergström & Hellqvist AB:

info@bergstrom-hellqvist.com

Telefon: 018-30 08 70Kontaktinformation
Sidansvarig: gunnar.carlsson@slu.se