28
aug

29
aug
Östersund

Jordbruksverkets ekoresa 2019

Följ med på Jordbruksverkets studieresa till Jämtland. Under resan kommer flera intressanta gårdar inom en rad olika produktionsgrenar besökas.

Programmet är anpassat efter nattåget som är framme i Östersund 06.30. Väl framme äts frukost på Stora Teatern. Tåget hem avgår från Östersund på torsdag 21.37. Första dagen sker besök hos en mjölkproducent, en köttproducent med eget slakteri, samt en resa längs fäbodvägen som avslutas med besök på en fäbod. Övernattningen sker på fjällanläggningen i Klövsjö. Andra dagen besöks ytterligare en mjölkproducent. Därefter blir det besök hos en avelsbesättning med Simmental och till en gård med eget mejeri. Resan avslutas på Torstanaturbruksgymnasium där vi även äter kvällsmat.


Kontaktinformation
Sidansvarig: janne.nordlund.othen@slu.se