farmland-768603_1280.jpg
24
sep
Loftet, Uppsala

Hållbar livsmedelsproduktion år 2050, hur ser det ut?

Framstående forskare inom mark- och vattenresurser, markanvändning, animalieproduktion, makt-och matperspektiv delar med sig av sina synteser för framtida behov och användningar av våra matproduktionssystem globalt och i Sverige.

Målsättning med dagen är att identifiera strategiska utmaningar för SLU och andra som är engagerade i att skapa hållbara livsmedelssystem  i ett föränderligt klimat. Kom, delta, bidra! Vi behöver dig den 24 september!

Se programmet och anmäl dig på den engelska sidan.

Fakta
Tid: 2019-09-24 10:00
Ort: Uppsala
Lokal: Loftet
Arrangör: SLU Global och SLU Future Food
Mer information:

Evenemanget hålls på engelska.


Relaterade sidor:
Sidansvarig: gunilla.leffler@slu.se