Vatten. Foto.
14
okt
Lunch Webinar 12.00-13.00

Framtidens hållbara fiskfoder

Vattenbruket har olika förutsättningar i olika delar av landet. I norr finns de stora kassodlingarna med regnbåge och röding, medan det i söder främst finns landbaserade odlingar med bland annat tilapia och ålmal. I vår nya webbinarieserie "Hållbart från norr till söder" gör vi en djupdykning i vattenbrukets olika produktionsformer, utmaningar och möjligheter. Nästa webbinarium handlar om: Framtidens hållbara fiskfoder den 14 oktober!

Hållbart från norr till söder - höstens webbinarier om vattenbruk

I serien berättar forskare och vattenbrukare om hur de arbetar för att få det svenska vattenbruket ännu mer hållbart. Bland annat handlar det om hur de jobbar med cirkulär produktion, både för att minimera påverkan på miljön och för att få en ökad produktion av sjömat.

14 Oktober - Framtidens hållbara fiskfoder

Föreläsare: Markus Lageland, SLU, och Friederike Ziegler, RISE.

Lägg in alla datum i kalendern redan nu!

Mer information och anmälan till dessa webbinarier på Landsbygdsnätverkets webbplats.

Fakta
Tid: 2020-10-14 12:00 - 13:00
Ort: Lunch Webinar 12.00-13.00
Arrangör: Landsbygdsnätverkets arbetsgrupp för fiske och vattenbruk, SLU Aquaculture, SWEMARC and Nationellt Kompetenscentrum för Vattenbruk.
Sidansvarig: eva-stina.lindell@slu.se