26
nov
Online

Öppen föreläsning: Skärningspunkten mellan miljö och hälsa

Porträtt av Frederc Leroy

Frederic Leroy från Vrije Universiteit i Belgien föreläser via Zoom under rubriken ”Skärningspunkten mellan miljö och hälsa. Och nyttan av holistiskt tänkande snarare än fokus på konflikten mellan animalie/växt-baserat.”

Frederic Leroy är professor inom livsmedel och bioteknologi och hans forskning involverar samarbeten inom veterinärmedicin, mikrobiologi, djurproduktion samt sociala- och konsumtionsaspekter. Utöver sin forskning är Frederic president i BAMST (Belgian Association for Meat Science and Technology). En av BAMST uppdrag är att vara en vetenskaplig referens till frågor som rör kött och dess roll i hållbar livsmedelsförsörjning.

Föreläsningen sker via Zoom. Anmäl dig via länken nedan så skickas mer information några dagar innan föreläsningen.

Fakta
Tid: 2020-11-26 10:00 - 11:00
Ort: Online
Relaterade sidor:

Kontaktinformation
Sidansvarig: janne.nordlund.othen@slu.se