mar

mar
Baltic Sea Science Center, Skansen, Stockholm

Hur ser framtidens Östersjö ut? Boka in temadagar för gymnasieklasser på Baltic Sea Science Center!

evenemang |

Anmäl intresse till våra temadagar 18-19 mars 2020 redan nu.

På plats kommer det att finnas forskare från Stockholms universitet och Sveriges lantbruksuniversitet, samt representanter från Stockholm Vatten och Avfall.

Utifrån Östersjöns tillstånd idag får eleverna tillsammans med forskare reflektera över vart vi är på väg och hur vi kan påverka framtidens Östersjö. Bland annat handlar det om klimat, övergödning, gifter, fiske och matproduktion. Ett besök varar ca 1,5 timme och innehåller både teori och praktiska moment i våra utställningar.

Vi håller nu på att utforma programmet. Anmäl gärna intresse redan nu, så får du mer information och bokningsinstruktioner i månadsskiftet januari-februari.

Jens Olsson, forskare
Institutionen för akvatiska resurser, Kustlaboratoriet, SLU