18
mar

19
mar
Baltic Sea Science Center, Skansen, Stockholm

Hur ser framtidens Östersjö ut? Temadagar på Baltic Sea Science Center: INSTÄLLT

evenemang |

Temadagarna har tyvärr blivit inställda. Chans till frågestund med forskarna på distans kommer att finnas.

Då flera forskare fått restriktioner vad gäller att medverka på temadagarna, samt på grund av en allmän oro för smitta i samhället, har Skansen som en försiktighetsåtgärd tillsammans med berörda forskare och experter beslutat att skjuta upp nästa veckas temadagar till i höst. Vi tycker givetvis att detta är mycket tråkigt, men ser ändå att det är den bästa lösningen med tanke på omständigheterna.

Några av er kanske redan har hunnit börja förbereda besöket och arbeta med temat Östersjöns framtid. Vi vill därför erbjuda eleverna möjligheten att ändå ställa sina frågor till de forskare och experter som skulle ha varit på plats under temadagarna (se nedan).

Temadagarna flyttas sannolikt till dagarna kring ForskarFredag i september. Vi återkommer med inbjudan, och ni som bokat vårens temadagar får självklart förtur.


Kontaktinformation

Jens Olsson, forskare
Institutionen för akvatiska resurser, Kustlaboratoriet, SLU
jens.olsson@slu.se, 010-478 41 44