maj

Moriska Paviljongen, Malmö

Verkstad: Agenda 2030 – kraftsamling för hållbar utveckling

evenemang |

De globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder någonsin antagit. Inom akademin forskas det mycket inom området samtidigt som praktiker på olika sätt ställer om och växlar upp hållbarhetsarbetet. Men talar vi med varandra lika mycket som vi borde?

Tillsammans når vi längre
Under konferensen Verkstad: Agenda 2030 samlas forskare och praktiker för att gemensamt diskutera och inspireras till hur vi skapar en hållbar stads- och samhällsutveckling i Skåne. Du kommer få ta del av aktuella resultat och erfarenheter från forskningsprojektet Mistra Urban Futures Skåne Local Interaction Platform genom paneldiskussioner, interaktiva workshops och studieturer som tar forskningen ut i verkligheten.

Den här konferensen vänder sig till politiker, tjänstepersoner, akademi, idéburen sektor och näringsliv inom Skåne - men också till dig som brinner för en hållbar utveckling.

Tid: 2020-05-06 - 2020-05-07
Ort: Malmö
Lokal: Moriska Paviljongen
Arrangör: Malmö stad, Mistra Urban Futures, Lunds universitet, SLU, Malmö universitet
Mer information:

Save the date: 6-7 maj 2020 | Malmö Moriska Paviljongen

Vill du säkerställa att du får en inbjudan till den här konferensen? Se till att anmäla ditt intresse genom att klicka på den röda knappen ovan!

Observera att det endast är en intresseanmälan. En slutgiltig inbjudan skickas ut under början av 2020.

Sidansvarig: hanna.weiber.post@slu.se