20
okt
Zoom, Alnarp

Föreläsning inställd

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Felicia Lidman, Doktorand, SLU Umeå. "Natural regeneration and management of birch, where does the birch grow?". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Felicia Lidman, Doktorand, SLU Umeå 20 oktober kl. 14.00. "Natural regeneration and management of birch, where does the birch grow?". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-10-20 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap