En grupp människor som går in i en skog.
20
okt
Webinar, Zoom

Tätortsnära skogsbruk; prioritera den urbana skogens rätta värden

seminarier, workshops |

Tätortsnära skogsbruk är ett relativt nytt forskningsområde. I denna webbinarieserie, arrangerad av SLU Urban Futures och Future Forests, fördjupar vi oss inom just urbana skogar för att belysa olika aspekter och områden som behöver mer forskning . Den 20 oktober träffar vi Mattias Berglund från Skogforsk.

 
Mattias Berglund från Skogforsk kommer i detta webbinarium att prata om den tätortsnära skogens många värden -  såsom sociala, biologiska, kulturella, pedagogiska värden. Hur bör vi prioritera mellan dessa?

Fakta

Tid: 2021-10-20 15:00 - 16:00
Ort: Webinar, Zoom
Arrangör: SLU Urban Futures och Future Forests
Mer information:

Mer information och länk till registrering kommer inom kort.Kontaktinformation

Sidansvarig: hanna.weiber.post@slu.se