30
nov
Uppsala

Uppsala Diabetescentrum - öppningssymposium

evenemang |

Uppsala Diabetescentrum (UDC) är ett kompetensforum mellan SLU och Uppsala universitet med uppdraget är att minska antal diabetessjuka i Sverige och förebygga, förbättra behandling och minimera komplikationer.

Uppsala Diabetescentrum har existerat sedan januari 2021 men på grund av rådande pandemirestriktioner har ett öppningsevenemang inte planerats förrän tills nu.

Henrik Rönnberg (vice dekan SLU) och Mats Larhed (vice rektor UU) kommer inleda med öppningstal. Öppningssymposiet är en eftermiddag av föreläsningar och mingel. Mat och dryck ingår och som vanligt kan evenemanget följas via Zoom.

Mer information och anmälningsformulär finns på Uppsala Universitets hemsida.

Fakta

Tid: 2021-11-30 13:00 - 17:35
Ort: Uppsala

Kontaktinformation