29
sep
Zoom, Alnarp

Gender differences in question-asking at academic seminars

seminarier, workshops |
Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Dr. Gillian Sandstrom, University of Essex. "Gender differences in question-asking at academic seminars". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Dr. Gillian Sandstrom, University of Essex 29 september kl. 14.00. "Gender differences in question-asking at academic seminars". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-09-29 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap