13
sep

17
sep
Online

The 2021 International Transdisciplinarity Conference (ITD)

evenemang | konferenser |
Logotyp ITD Conference 2021.

Den internationella konferensen om tvärvetenskap/transdisciplinär undervisning, forskning och samverkan (ITD) äger rum online den 13-17 september 2021, med temat “Creating Spaces and Cultivating Mindsets for Learning and Experimentation”.

Konferensen samlar lärare, forskare, praktiker, företag och industri, beslutsfattare, föreningar och finansiärer med målet att främja transdisciplinära concept och arbetsmetoder samt att stärka dess potential att hantera globala och lokala samhällsutmaningar.
Läs mer på den engelska sidan.

Fakta

Tid: 2021-09-13 00:00 - 2021-09-17 00:00
Ort: Online
Arrangör: Network for Transdisciplinary Research and Transdisciplinarity Lab, ETH Zurich, Schweiz
Mer information:


Kontaktinformation

Sidansvarig: hanna.weiber.post@slu.se