16
nov
Utsikten, Umeå

Future Forests-frukostmöte i samband med fakultetsdagarna

interna händelser |

Fakulteten för skogsvetenskap anordnar två fakultetsdagar på plats i Umeå. I samband med detta bjuder Future Forests in alla medverkande och deltagare i Future Forests till ett frukostmöte för att ses och prata om plattformens pågående och kommande verksamhet.

Plats

Utsikten, Skogishuset, Campus Umeå.

Hitta till Skogishuset

Program

8.30–9.00

Frukost.

9.00–11.00

Diskussion om plattformens verksamhet.

11.00–12.00

Gemensam avfärd till Nolia.

12.00

Fakultetsdagarna startar med lunch.

Mer information

Fakultetsdagar, fakulteten för skogsvetenskap

Anmälan

Anmälan till frukostmöte

Deltagarlistan kommer att vara tillgänglig efter eventet för deltagarna. Om du inte vill vara med på listan, måste du kontakta viktor.karlsson@slu.se. Genom att kryssa i rutan nedan garanterar du att du tagit del av den informationen.
De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter.

Fakta

Tid: 2022-11-16 08:30 - 12:00
Ort: Umeå
Lokal: Utsikten
Arrangör: Future Forests.

Relaterade sidor: