16
mar
Zoom, Alnarp

What are the elements for a successful FORMAS grant?

seminarier, workshops |
Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Seminarium med Michelle Cleary, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "What are the elements for a successful FORMAS grant?". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Michelle Cleary, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 16 mars kl. 14.00. "What are the elements for a successful FORMAS grant?". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Purabi Bose – Purabi.bose@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2022-03-16 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap