15
jun
Online

Disputation: Sensor-based mastitis management in automatic milking system farms

disputationer |

Ett nytt beslutsstödsystem kan tala om för lantbrukaren när juverinflammation hos kor är kronisk, vilka fall som kommer att bli kroniska, vilka fall som är förknippade med stora förluster i mjölkproduktionen och vilka ekonomiska konsekvenser detta får. Med hjälp av sensordata har Johan Bonestroo utvecklat nya verktyg i sin doktorsavhandling.

Johan är en industridoktorand anställd vid DeLaval och SLU. Hans projekt är en del av LivsID, SLU:s industridoktorander inom livsmedelsforskningsområdet. Johan är den första doktoranden som försvarar sin avhandling  inom programmet.

Avhandlingen färdigställd och försvaras vid Wageningen University & Research (WUR). Den 15:e juni kl 11.00 går det att delta digitalt.

Mer information om Johan Bonestroos försvar av avhandlingen "Sensor-based mastitis management in automatic milking system farms. Mastitis management from a data-centric and economic perspective" finns här.

Fakta

Tid: 2022-06-15 11:00
Ort: Online

Relaterade sidor:


Kontaktinformation

Portrait photo of a smiling man outdoors. Photo. Johan Bonestroo
Industridoktorand vid SLU och DeLaval
John.Bonestroo@delaval.com