5 apr

Silvicum, Alnarp

Seminarie: Military invasions beget biological invasions

seminarier, workshops |
Sydsvensk skogsvetenskap

Seminarium med Dr. Alberto Santini, National Research Council, Institute for Sustainable Plant Protection. "Military invasions beget biological invasions". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Dr. Alberto Santini, National Research Council, Institute for Sustainable Plant Protection 5 april kl. 14.00. "Military invasions beget biological invasions". Föredraget kan följas via Zoom och även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Purabi Bose – purabi.bose@slu.se

Mikolaj Lula - mikolaj.lula@slu.se

Fakta

Tid: 2023-04-05 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Silvicum
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap