SLU-nyhet

Spikning och disputation: Weronika Axelsson Linkowski

Publicerad: 11 september 2017
sonfjället 20170825002 redigerad_web-400.jpg

Den 20 september spikar Weronika Axelsson Linkowski sin avhandling "Managing mountains, past and present conditions for traditional summer farming and Sami reindeer husbandry in northern Scandinavia". Disputationen äger rum den 13 oktober.

Spikningen den 20 september äger rum i Ulls hus, utanför rum Götala (C353).

Disputationen den 13 oktober äger rum i sal L, i Undervisningshuset, kl. 10.00. Opponent är Professor Erik Gómez-Baggethun, Department of International Environment and Development Studies (Noragric), Norges miljö- och biovetenskapliga universitet.

Länk till avhandlingen: Managing mountains, past and present conditions for traditional summer farming and Sami reindeer husbandry in northern Scandinavia 


Kontaktinformation
Sidansvarig: cbm-webmaster@slu.se