SLU-nyhet

Hur smakar framtiden?

Publicerad: 13 mars 2018

Måndag 19 mars kl 13-16 håller KSLA seminariet Smakens värde – för individen, producenten och förädlaren i Stockholm där SLU Future Foods programchef Annsofie Wahlström talar under rubriken Hur smakar framtiden?

Annsofie talar under seminariet om bland annat fjällkor, tomater, röding och insekter, och givetvis något om SLU:s forskning om vad som påverkar smaken och hur den påverkar oss när vi väljer vad vi ska äta. 

Här kan du läsa mer om seminariet: http://www.ksla.se/aktivitet/smakens-varde-for-individen-producenten-och-foradlaren/

Se seminariet på webben

Se seminariet live eller i efterhand på webben här: http://video.stv.se/tcs/?id=9671BC65-196D-4C5C-A837-4C1F37122337

Annsofie Wahlströms pass börjar 2 timmar och 40 minuter in i filmen.

Obs! För att se filmen krävs Internet Explorer eller Mozilla Firefox som webbläsare samt inloggning. Användare: ksla Lösenord: ksla.

Rekommendationen är att du har den senaste versionen av Microsoft Silverlight installerad. Kontrollera din installation av Silverlight här: www.microsoft.com/getsilverlight/  

Relaterade sidor: