SLU-nyhet

Partnerskap Alnarp söker ny verksamhetsledare

Publicerad: 16 april 2018
SLU_110902_3990_300x300.jpg

Fem innehållsrika och givande år har Partnerskap Alnarps verksamhetsledare Lisa Germundsson redan hunnit med. Nu lockar nya utmaningar och till hösten kommer Lisa att påbörja ett nytt forskningsprojekt som handlar om hur lantbrukare hanterar sina behov av ny kunskap och innovation. Därför söker Partnerskap Alnarp en ny spindel i nätet - en person med ett brett kontaktnät inom de gröna näringarna, som vill vara med och utveckla framtidens produktion av mat och biobaserade material.

Som verksamhetsledare för Partnerskap Alnarp befinner du dig i en sällsynt position, precis i gränssnittet mellan forskning, utbildning, näringsliv och offentlig sektor. Arbetet att generera kunskapsbaserade lösningar och bidra till en hållbar utveckling fortsätter och 2018 kommer att bli ett spännande år!

Känner du till någon som du tror passar perfekt för rollen? Vänligen tipsa hen om annonsen nedan. Sista ansökningsdag är den 31 maj.

>>Läs annonsen och skicka in din ansökan här

Fakta:

Partnerskap Alnarp är en samverkansorganisation mellan SLU i Alnarp och näringsliv, myndigheter och branschorganisationer i södra Sverige. Inom Partnerskapet initieras bland annat forsknings- och utvecklingsprojekt, seminarier, examensarbete och mentorsprogram inom områdena jordbruk, trädgård och skog. 
Mer om Partnerskap Alnarp

Relaterade sidor:

Kontaktinformation

Lisa Germundsson, Verksamhetsledare Partnerskap Alnarp
Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgård och växtproduktionsvetenskap, Enheten för samverkan och utveckling

lisa.germundsson@slu.se, 040-41 52 53, 0722-174761

Sidansvarig: hanna.weiber.post@slu.se