SLU-nyhet

Öppet för sen anmälan!

Publicerad: 28 maj 2018

Du kanske har funderat lite och tänkt att du nog ändå vill? Nu har du  möjlighet att göra en sen anmälan till Hippologprogrammet travhäst eller islandshäst!

Ny chans att plugga häst på heltid!

Öppet för sen anmälan till 31 juli till hippolog – kandidatprogram inriktning travhäst och inriktning islandshäst.

Varför och när är det öppet för sen anmälan?
De flesta program vid SLU har öppet för sen anmälan fram till programstart för att fylla eventuella kvarblivna platser. Även i år öppnar hippolog – kandidatprogram för sen anmälan och planerar för extra antagningsprov.

Wången, inriktning travhäst och islandshäst -vi har ett fåtal platser. Vi kommer vi att kalla alla med sen anmälan och som har behörighet i övrigt till antagningsprov.

Extra antagningsprov planeras på Wången den 20 augusti. Kallelse till det extra antagningsprovet görs ca 7 augusti. 

Sen anmälan är öppen fram till 31 juli (klockan 23.59)

Vem kan anmäla sig? Alla kan anmäla sig?
För att ha möjlighet att kallas till extra antagningsprov ska du uppfylla grundläggande och särskild behörighet i skolbakgrunden. Rangordning av behöriga sökande görs utifrån det datum då fullständig anmälan inkommit till SLU. 

Du som inte varit anmäld till hippolog - kandidatprogram tidigare under 2018. Du ska göra en ny anmälan. Anmäl dig via www.antagning.se.

Du som varit anmäld till hippolog -kandidatprogram tidigare under 2018 men blivit obehörigförklarad eller ångrar att du inte tackat ja, du ska göra en återanmälan. Du måste då få hjälp av SLU:s antagningsenhet att göra detta. Maila till antagning@slu.se (alltid öppen). Önskan om återanmälan som kommer via e-post kommer alltid att registreras med det datum som mailet kom till SLU eller det datum anmälan är fullständig.