SLU-nyhet

Är allt som 1968??

Publicerad: 21 juni 2018

Almedalsveckan firar 50 år. SLU Future Food har backat bandet till 1968 och funderat över dåläget i de ämnen plattformens seminarier behandlar under Almedalsveckan. Vem litade man på när det gällde mat? Hur såg livsmedelsberedskapen ut under kalla kriget?

Almedalsveckan firar 50 år och alla deltagare har uppmanats att tänka tillbaka. SLU Future Food, som annars mest fokuserar på framtiden, har backat bandet till 1968 och funderat över dåläget i de två ämnen plattformens seminarier tar upp under Almedalsveckan.

Se våra kortfilmer om 1968 och lyssna på seminarierna för att få höra mer om framtiden. Seminariet Fake eller fakta om mat? livestreamas via Facebook för den som inte kan delta på plats. Både det och seminariet Käk för kris och krig filmas och publiceras i efterhand.

Det går också att följa seminarierna i realtid via twitter på hashtag #kriskäk och #fakeellerfakta. Du behöver inget eget konto för att läsa på twitter, allt ligger öppet på webben. Ställer du frågor via twitter tas de om möjligt upp under seminarieras frågestund.

Relaterade sidor: