SLU-nyhet

Utlysningar från Stiftelsen Lantbruksforskning och FORMAS

Publicerad: 01 juni 2018

Den 3 maj öppnade Stiftelsen Lantbruksforskning utlysningen ”Sustainable diets from sustainable food chains”, en riktad utlysning som fokuserar på mjölkproduktion och mjölkprodukter. I mitten av juni planerar FORMAS att öppna en utlysning för ekologiskt lantbruk.

Hållbar mjölkproduktion

Det övergripande målet för utlysningen ”Sustainable diets from sustainable food chains” är att bidra till en hållbar mjölkproduktion i Sverige och öka kunskapen om hur mjölkprodukter kan bidra till en hållbar kosthållning. Utlysningen stänger den 28 juni.

Läs mer om utlysningen här >

Såddpengar

SLU Future Food erbjuder bidrag för aktiviteter som stärker kunskapsproduktion för ett hållbart livsmedelssystem. Det är därför möjligt att söka såddpengar från Future Food för att skriva ansökningar till "Sustainable diets from sustainable food chains". Den som söker bidraget måste vara knuten till SLU, men även personer som inte arbetar vid SLU är välkomna att ingå i projekt och aktiviteter.

Läs mer om såddpengarna här >

Utlysning om ekologiskt lantbruk

FORMAS utlysning för ekologiskt lantbruk kommer att öppna den 14 juni. Håll utkik på formas hemsida för mer information.
http://www.formas.se/


Kontaktinformation