SLU-nyhet

Euroforester - Ett växande nätverk

Publicerad: 20 juni 2019
EF-logo_web.jpg

Årets Euroforester-kurs (2019) har avslutats med traditionellt samkväm i Alnarp, Grillning och brännbollsturneringen stod på programmet.

I vanlig ordning avslutades vårens Euroforester-kurser med en grillfest i Alnarp. Till traditionen hör också vackert väder och en brännbollsturnering mellan lärare och studenter. Det har funnits på programmet sedan början av 2000-talet, då dagens utbildninge tog form. År 2006 hade den växt till mastersprogrammet Euroforester. Årets studenter ingår i ett växande internationellt nätverk. Över 650 personer, från 43 länder, har gått minst två Euroforester-kurser.

Prefekt Vilis Brukas i samspråk med studenter

P-M Ekö i färd med att färdigställa de legendariska hamburgarna.

Till traditionen hör brännboll, grillfest och en gruppbild.

Sidansvarig: klas.pernebratt@slu.se