SLU-nyhet

Call for Ideas: Samarbeten utanför och inom SLU Landskap

Publicerad: 06 oktober 2020
CFI temabild

Målet med årets Call for Ideas är att stimulera tvärvetenskapligt samarbete, utöka och underhålla nätverk inom landskapsfältet, uppdatera det nuvarande kunskapsläget och identifiera framtidsvisioner och trender.

CFI 2020/2021 öppnar för idéer till samarbete med aktörer utanför SLU. Ta chansen att sprida och utöka ditt nätverk utanför och inom SLU. Upp till 200 000 SEK kommer att fördelas lika för att stödja fyra projektförslag.

 

Läs mer om ansökan i engelsk nyhet


Kontaktinformation

SLU Landskap
SLU Landskap är en tvärinstitutionell plattform för samverkan och gemensam profilering av landskapsämnet inom SLU och en av de största miljöerna inom forskning och undervisning inom landskapsarkitektur i Europa.

https://www.slu.se/landskap/

Sidansvarig: catherine.kihlstrom@slu.se