SLU-nyhet

Doktorandforum på forskarretreat

Publicerad: 03 februari 2020
Træna vy

Den 2-6 februari 2020 är deltagare från SLU Landskaps doktorandforum (LAPF, AEM och SOL) iväg på en skrivarretreat på den lilla ön Træna utanför Norges kust.

På den avlägsna ön har man utvecklat en uppsättning konceptuella retreat för att locka besökare och doktorandforumet testar en forskarretreat. Under vistelsen kommer doktoranderna att träffa stadstjänstemän, konstnärer, lokala företagare och invånare. Förutom fokuserad tid för sitt arbete kommer doktoranderna även ge informella presentationer av sin forskning.


Kontaktinformation

Caroline DahlVerksamhetsledare vid Enheten för samverkan och utveckling

E-post: caroline.dahl@slu.se
Tel: 040-41 52 61

SLU Landskap
SLU Landskap är en tvärinstitutionell plattform för samverkan och gemensam profilering av landskapsämnet inom SLU och en av de största miljöerna inom forskning och undervisning inom landskapsarkitektur i Europa.

https://www.slu.se/landskap/

Sidansvarig: catherine.kihlstrom@slu.se