SLU-nyhet

Nationella växtskyddskonferensen flyttas till 2022

Publicerad: 06 maj 2021

Organisationskommittén skjuter på den Nationella växtskyddskonferensen som var planerad till november i år. Osäkerheten vad det gäller utvecklingen av pandemin gör det svårt att erbjuda en fysisk konferens i år, och organisationskommittén kände inte att en digital version var en bra alternativ.

Baserat på detta kommer konferensen att senareläggas till november 2022. Organisationskommittén ser fram emot en riktigt bra fysisk konferens och ska återkomma under 2022!

Den nationella växtskyddskonferensen samlar forskare, intresseorganisationer, myndigheter, företag och andra för att utbyta erfarenheter, ta del av aktuell forskning och diskutera lösningar för de gröna näringarna i Sverige.


Kontaktinformation

Björn Andersson, Fältpatolog

Institutionen för skoglig mykologi och växtpatologi, SLU
Bjorn.LE.Andersson@slu.se, 018-671617

Sidansvarig: katja.fedrowitz@slu.se