SLU-nyhet

10 000 kronor från Hundfantasten

Publicerad: 31 oktober 2013

Mari Landelius har donerat 10 000 kronor till Sällskapsdjurens forskningsfond. Donationen överlämnades en lördag i oktober i samband med evenemanget ”Skogsjoggen – jogga med din hund” till samverkanskoordinator Christine Jakobsson på Sveriges lantbruksuniversitet.

Hundfantasten är ett företag med verksamhetsidén att bedriva högkvalitativa utbildningar inom hunddressyr, där kunnande baseras genom erfarenhet och utbildning. Hundfantastens utbildningar innefattar också första hjälpen-kurser.

För att stödja Stiftelsen för Sällskapsdjurens Forskningsfond och Djurambulansen arrangerade Mari Landelius på Hundfantasten ”Skogsjoggen – Jogga med din hund” lördagen den 12 oktober 2013 i Görvälns naturreservat i Järfälla.

Christine Jakobsson är sekreterare i Sällskapsdjurens forskningsfond och Mari Landelius är grundare och huvudtränare på Hundfantasten.


Kontaktinformation
Sidansvarig: Mårten Granert