Solen sken över Kunskapsparken

Publicerad: 06 juni 2013

SLU:s rektor Lisa Sennerby Forsse, NL-fakultetens dekan Barbara Ekbom och Hans Antonsson från Akademiska hus höll anföranden och Akademiska hus gav också som invigningsgåva en grundplåt till skyltning för att berätta om parkens olika växtslag.

Läs även rektors nya inlägg i Rektorsbloggen om invigningen av Kunskapsparken

Tomas Lagerström, Stad och land, en av eldsjälarna bakom parken, och SLU:s och hela Sveriges     trädgårdsexpert Maj-Lis Pettersson uppvaktades med en bärbuske.
Tomas Lagerström, Stad och land, en av eldsjälarna bakom parken, och SLU:s och hela Sveriges trädgårdsexpert Maj-Lis Pettersson uppvaktades med en bärbuske. Foto: Jenny Svennås-Gillner

SLU:s rektor Lisa Sennerby Forsse och NL-fakultetens dekan Barbara Ekbom klippte bandet vid invigningen.
SLU:s rektor Lisa Sennerby Forsse och NL-fakultetens dekan Barbara Ekbom klippte bandet. Foto: Jenny Svennås-Gillner

Besökarna minglade i parken och njöt av det fina vädret.
Besökarna minglade i den nyinvigda parken och njöt av det fina vädret. Foto: Louise Helmfrid.