Vinn ett stipendium på 25 000 kronor för ditt examensarbete

Publicerad: 15 oktober 2014

Nu kan du få pris för ditt examensarbete och vinna ett valfritt konferensbesök till ett värde av 25 000 kronor.

Swecos studentpris delas ut till ett examensarbete som med hög akademisk kvalitet har praktisk relevans för en hållbar samhällsutveckling inom följande områden:

• Utvecklande av innovativ energiteknik
  • Systemanalyser som identifierar områden med stor och kostnadseffektiv potential av reducera växthusgaser
  • Nytänkade inom energi och hållbar utveckling med stor bäring på bromsande av klimatförändringarna

Priset ska premiera kreativa och konkreta förslag inom åtgärder som har direkt effekt på en minskad mänsklig påverkan på växthuseffekten.

Examensarbetet får vara författat av flera personer, som då delar på ett eventuellt pris. Examensarbetet skall vara godkänt mellan 1 december 2013 och 30 november 2014.

Vinnarna kommer att utses under festliga former på Swecos inspirationsdag, som hålls den 20 januari 2015. I kategorin studentpriset är priset ett stipendium på 25 000 kr för att delta vid en nationell eller internationell konferens.

Vill du delta? Skicka ditt examensarbete till: studentpriset@sweco.se

För studentpriset gäller sista ansökningsdag 30 november 2014.

Hållbarhetschef Andreas Gyllenhammar
Tel 063-685 50 37, Andreas.Gyllenhammar@sweco.se

Kommunikationschef Emma Månson
Tel 08-695 66 11, Emma.Manson@sweco.se