SLU-nyhet

Nya möjligheter för jul- och nyårshälsningar

Publicerad: 03 december 2014

Förutom traditionella tryckta julkort finns i år en ny tjänst för digitala julkort, och en tryckt almanacka med fina SLU-bilder.

Inför kommande helger kan det vara trevligt att höra av sig till kollegor, vänner och bekanta inom och utanför SLU. Här är några möjligheter:

 • En väggalmanacka för 2015 med månadsbilder som är SLU-relaterade, med beskrivande bildtexter på både svenska och engelska. Den kommer att finnas till försäljning i Uppsala, Skara, Umeå och Alnarp, för 25 kr/st inkl moms.Bild på SLU-almanacka för 2015.
Ge bort en SLU-almanacka som en hälsning inför det nya året!

 • Ett digitalt julkort där du kan välja mellan ett antal förinlagda bilder, men där du även kan ladda upp egna bilder via Instagram! Om du vill ha ett eget motiv taggar du bilden med #SLUjul2014 så dyker den upp under valbara bilder. Adressen är: http://ekort.slu.se/

  • Vanliga tryckta dubbelvikta julkort som finns till försäljning. Priset på dessa är nu sänkt till 10 kr/st inklusive kuvert.

  Gör dina val och gläd kollegor, vänner och bekanta med en hälsning i år. För nog är det kul att själv få en hälsning!

   

  Kjell-Arne Nilsson
  Kommunikationsavdelningen

{Knapp}

 Det digitala julkortet finns både på svenska och engelska, och fungerar bäst med webbläsarna Firefox, Chrome och Safari.

 


Kontaktinformation