SLU-nyhet

Nytt om namn

Publicerad: 17 december 2014

Dan Binkley blir gästprofessor (Wallenbergprofessor) under ett drygt halvår i Umeå, Anne-Helene Tauson fortsätter som gästprofessor på halvtid och Ulrika Egertsdotter som adjungerad professor, seniorrådgivaren Göran Dalin, VH fakulteten, ska ansvara för kontakterna med Stenhammars gods och Erik Petersson har befordrats till professor i akvatisk ekologi.

Sven-Ove Hansson, KTH, fortsätter som gästprofessor på halvtid, och Katarina Cvek får förlängt förordnande som försöksdjurskoordinator. Professor Chris Evans, Bangor, Storbritannien har utsetts till innehavare av Konung Carl XVI Gustafs professur i miljövetenskap. Han kommer att vara knuten till institutionen för vatten och miljö vid SLU.


Kontaktinformation
Sidansvarig: Tina Zethraeus