Delta i årets studentundersökning "trendence Graduate Barometer"

Publicerad: 19 februari 2014

Trendence Graduate Barometer är Europas största årliga utbildnings- och karriärsundersökning och SLU deltar tillsammans med över 1000 andra universitet. Undersökningen görs online, sista svarsdag är 7 mars, 2014.

Din åsikt spelar roll! Frågorna som ställs inkluderar hur nöjd du är med dina studier och vad du förväntar dig av din framtida karriär. Enkäten berör också studenters åsikter om framtida arbetsgivare och undersöker likheter och olikheter ur ett internationellt perspektiv.

Direkt efter att du har avslutat enkäten kan du jämföra dina resultat med de genomsnittliga resultaten för studenter i Europa. Trendence Insitut donerar pengar till Röda korset för varje student som deltar. Dina svar är anonyma och all data är sekretesskyddad. Enkäten är på engelska.

För att komma till enkäten:

Sidansvarig: Nina Nesset, SLU Karriär