Hästkunskap i världsklass vid Mästarmötet

Publicerad: 12 mars 2014

När Kyra Kyrklund, Jan Jönsson och Stig H Johansson pratar häst bär de med sig en imponerande mängd kunskap i bagaget. Det framstod tydligt när de möttes i Mästarmötet på riksanläggningen Wången den 11 mars. Mötet blev precis så spännande och givande som många hade förväntat sig.

Mötet och dialogen mellan tre av hästvärldens mest rutinerade personer bjöd på mycken klokskap från dressyrryttaren Kyra Kyrklund, fälttävlansryttaren Jan Jönsson och travlegenden Stig H Johansson.

De är alla internationellt välkända hästmänniskor som har stora framgångar på tävlingsbanan bakom sig. Hippologstudenter, gymnasieelever och inbjudna gäster till Wången fick under flera timmar lyssna och lära sig från de tre mästarna.

Sidansvarig: Mårten Granert