Lansering av ny jobb- och karriärportal SLU CareerGate

Publicerad: 23 april 2014

SLU CareerGate är en webbportal med fokus på att främja jobb- och karriärmöjligheter för SLU:s studenter. Där hittar de relevanta jobberbjudanden, praktikplatser, traineeplatser samt förslag till examensarbeten.

Studenterna kan också ta del av olika karriärtjänster för att förenkla övergången mellan studier och arbetsliv. Även våra doktorander och alumner är välkomna att använda SLU CareerGate.

SLU CareerGate kommer att ersätta Xjobbsportalen. Du som medarbetare har även här möjlighet att kostnadsfritt annonsera förslag till examensarbeten på SLU.

Har du kontakt med arbetsgivare eller externa samarbetspartner som vill komma i kontakt med universitetets studenter så hänvisa dem till SLU CareerGate.